tisdag 9 november 2010

Dag ETT

Dåså, vår dag ett har inletts med att studera blommor och blad. Det var trevligt att få sitta ute i värmen på sisådär 25 grader. Flera kackor har sprungit vid våra fötter och vi har flera gånger konstaterat för oss själva att vi nu, efter ett års planering, befinner oss i Indien.

Fick även förklara att vi faktiskt inte bara har vinterkläder i Sverige, utan också sommarkläder, eller ja att vi till och med har det ganska varmt på sommaren.

Vi kom till skolan och vårt rum vid 12 pm igår (Indisk tid), innan dess åkte vi på en ganska lugn bilfärd mellan Jaipurs flygplats och skolan. Dock körde chauffören till en början på fel sida av vägen, då samtidigt som vi får mötande trafik av en lastbil och en mopedist, men äsch. När vi kommer till vårt rum gör vi en upptäckt, vi har duvbon utanför samtliga fönster (tre fönster har vi i vårt rum). Det ligger även fjädrar lite här och var. Vår säng är besökt av myror och även diverse andra små djur. sällskapligt!

4 kommentarer:

  1. Skönt att ni har bevakning både inomhus, i luften och utanför

    SvaraRadera
  2. Hej kära ni :)
    Just nu måste jag säga att det känns som att det bara är vinterväder i detta land... snöstormen har tagit över oss just nu iaf >.<

    Hur går det med språket och allt :), e folk snälla? :) Vet ni vad, jag tar och mejar er ist x) <3<3<3<3<3<3<3<3<3

    SvaraRadera
  3. Hej Syrran!
    Fint att ni har det fint!
    Hade varit trist om ni känt er ensamma där borta. Myror är ju ett gott tecken.

    Vi har haft snöstorm idag så 25 cellisar hade varit fint!
    /bengan och tessan

    ps vad betyder <3? Är det en sån därna smiley? ds

    SvaraRadera
  4. Bra att du mailade Amanda! Många frågor va de :P

    Hej bror!
    Joo du myror e okej, bara det inte kommer kackerlackor så e jag glad!
    Haha förstår att det hade varit skönare med varmare grader!

    Hoppas ni skämtar... ;) <3 är, kan man säga, en sorts smiley. Men om ni inte förstår den genom att kolla på den rakt framifrån. Prova lägg huvudet på sned till höööger. Å vipps så hade vi ett.... : (Tadaaaa!) HJÄRTA! höhö

    Puss ¨kram på er!!!

    //Ida

    SvaraRadera