måndag 29 november 2010

Om du hade tänkt lägga din avföring utanför min balkong, läs denna lista först

Hallå! Här sitter vi och har lite hemlängtan. På söndag kommer vi hem och vi vill ha sushi. Sushi i mängder. Sen vill vi ha onsdag. Förutom det så vill vi ha loka, gurka, fil, yoghurt, flingor, ost, tomat, äpplen, pasta, avokado, vatten ur kranen, varmt vatten i duschen, kramar av familjen, Ida vill ha sin spikmatta och en fet biff, fred på jorden, vännerna, tvättmaskin, julefrid, Anne-frid och Agneta, övergångsställen, papperskorgar, tystnad, korta kjolar och klänningar, kuddar, lösviktsgodis, gräddsås och sushi om vi inte skrev det.

Samt så vill vi ta med oss hem hundvalparna som bor utanför oss + alla andra hundar.

Vad vi inte vill ha när vi kommer hem: broderingsprojekt, Oskar Linnros på ett bra tag, en säng utan myror, fyrverkerier(ok på nyår),  döda kalvar utanför balkongen, bondgård utanför balkongen, människor som skriker, tutande bilar, currytäcken, människor som bajsar eller kissar utanför balkongen, flugor.

Påfyllning på listan är något du kan räkna med.

(Idag var Fisen med i tidningen Times of India, blev fotograferad på Freshers Party! Lite svårt att visa någon bild på bloggen dock,)

2 kommentarer:

  1. Listan inget problem, förutom att hund har vi redan. Svårt dock att fixa säng med myror. Svenska myror sover just nu under 30 cm snö i 10 graders kyla , så ni får smuggla hem myror om det är ett absolut krav. :-)

    SvaraRadera
  2. När ni kommer hem ska vi fira onsdag ;) och dricka glögg och äta sushi! Så det så!!

    SvaraRadera