onsdag 10 november 2010

Dag TVÅ

Idag har vi designat blocktryck med rapportering, eller vi håller fortfarande på. Det var därför vi ritade blommor och blad igår. Det har gått bra och det är mycket eget arbete för vår del, vilket är mycket roligt! Vi fick vårt material idag, broderitråd, pennor och papper. Även kalkyleringsblad, tunna som bakplåtspapper, hur bra som helst! Detta använder vi oss av när vi designar blocktrycken, eller inte broderimaterialet såklart, det kommer till använding imorgon! Fascinerande är det att vi fick jättemycket material för 430 rupies = 65 kronor. Detta var för båda oss.












Maten är god, kryddstark och kistan mår fortfarande finfint för oss båda.


Igår trodde vi att vi var smarta när vi la fram sockerpiller på golvet för att få bort myrorna, eller få myrorna till en samlad punkt. Dock resulterade det i att fler myror invaderade vårt rum. (Detta var dock igår, och idag var det ännu värre. Vi hade en godispåse, som var fylld av myror, tusan vad mycket myror äter förresten)


Utsikt från biblioteket!

3 kommentarer:

  1. Vilken härlig strategi med socker på golvet. Synd att det hade motsatt effekt...

    Ni verkar ha det bra där borta. Tusan va kul det är när ni bloggat, kul att läsa om vad ni gör!
    Kram ToB

    SvaraRadera
  2. Ja, men nu har vi kastat ut godispåsen på balkongen i hopp om bättre lycka denna gång! Alternativt scenario-duvan dör av sockerchock=mord på vår balkong.

    SvaraRadera
  3. Åh va mysigt det låter! (Om man bortser från myrorna) jag vill också brodera!!!!

    SvaraRadera