tisdag 23 november 2010

Jaipur - Dehli

Klockan är 21:50 och vi har precis kommit hem från restaurang Handi, som ligger här i Jaipur. Vi tänkte att det får räcka för oss med skolmat på ett tag. Blev Kofta och lite annat gött. Efter maten fick vi socker och anis, lite småfräck smak sådär va. Idas andedräkt stank ett bra tag, inte för att det var nån dålig lukt alltså, lakrits ju!

Imorgon klockan 6:00 kommer vi att lämna Jaipur för några dagar, vi beger oss till Dehli. Där ska vi till en tygmässa, besöka ett konstgalleri och andra sevärdheter. Vi har laddat våra iPods, eftersom ljudnivån på bussen som vi kommer färdas med, beräknas till MYCKETmycket hög. Då våra klasskompisar även ska dela denna buss med oss och chauffören. Ska nog spela in nån liten film så får ni se hetsbussfärden. Hoppas inte på A/C i bussen, för just nu är det faktiskt väldigt kallt här samt att det regnar, kanske 17 grader eller nåt. Vi behöver till och med sätta på oss jeansjackan!

Vi kommer ju troligtvis inte ha tillgång till internet om det inte finns WiFi att koppla upp mobilen till på hotellet. Återstår att se!

Vi hörs på torsdag!


Amandla med lökförrätt!

 fis

Masai Kofta & Mutton Tikka Masala blev dagens middag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar