söndag 21 november 2010

G.t, strumpbyxor och Donken

Idag tog vi en saftig sovmorgon då vi sovit sjukt lite den senaste tiden. Gick upp klockan två och kände oss lite hungriga. Vi klädde oss och åkte till ett köpcentrum som ligger några minuter från skolan. Väl där tog vi oss en burgare på Mc. Donalds och det blev en hejdundrans till uppståndelse när två vita tjejer kom gående, iklädda strumpbyxor!! Tänka sig, var dock ingen som sjöng "Hey sexy lady" åt oss när vi gick förbi som förra gången vi var där.

Efter vi hade fläskat i oss maten och köpt choklad som riktigt tjocka pojkar så skulle Ida turista lite och ta bilder på centrumet. Lisa slog sig ned på trappan medans. Då kom det fram en kille och började prata med oss. Han var såå förtjust i Lisas hår. Ida kände sig som praktexemplaret av turist och frågade om hon fick ta en bild på dem båda. Vilket gick bra, så ni kommer nedan få se bild på Lisa's loverboy.

När vi lämnade mannen och hans kompis bakom oss för att ta en Rickshaw tillbaka hem så blev vi förföljda utav dem. Till och med så pass att de delade den med oss bara för att få prata lite längre. Denna gången var det bra då han som körde inte riktigt hittade, så Lisas loverboy förklarade vägen! Vi tackar för den.

När vi var framme efter en färd av nekande, då de ville ha nummer, mailadress och dylikt från oss så ville så klart mannen betala. Han hade bara en femhundring som chauffören inte ville ta emot. Så nu visade Lisa vart skåpet skulle stå och betalade och sa till pojkvaskern, "No, it's okey." Så ja.

En liten tripp kan sluta med lärdomar för livet.

G.t 
Enorm Cola, G.t
Lisa och hennes man


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar